Kérdésed van? Hívj minket! +36308802605

Purina Hydracare Cat alutasakos 85g

Kiegészítő állateledel felnőtt macskák számára. Formulája segít növelni a vízfelvételt és elősegíti a vizelet hígítását. Olyan macskák számára, akiknek a vízfelvétel fokozása előnyt biztosít.

A PURINA PRO PLAN HydraCare macska étrendjéhez való hozzáadásával segíthet növelni az állat vízfogyasztását. Ez a hatása előnyös lehet azokban az esetekben, amikor a macska egészségének megőrzése érdekében fontos a nagyobb folyadékfelvétel.

 

Raktáron
Részletek

A PRO PLAN megfelelő választás olyan gazdik számára, akik innovatív kutatásokkal alátámasztott, több mint 90 éve gyakorlatban is bizonyított eredményeken alapuló táplálást szeretnének biztosítani kedvencüknek.
Az optimalizált táplálás számottevő egészségügyi előnyökkel jár, melyek elősegítik a hosszú távú jóllétet anélkül, hogy kedvencednek az általa kedvelt nagyszerű ízekről le kellene mondania. Ismerd meg további termékeinket!

 

Termékelőnyök

  • Növeli a teljes vízfelvételt és javítja a hidratáltságot.
  • Segít növelni a vizelet hígítását.
  • Nagyszerű ízű.

 

Etetési útmutató

A PURINA PRO PLAN HydraCare egy kiegészítő állateledel, amely egy ízletes, lágy textúrájú zselé, melyet magában lehet felkínálni, egy harmadik tálkában. Nagyszerű íze arra készteti a cicát, hogy vidáman kinyalogassa a tányért, amely segíti a macskák napi vízfelvételének fokozását és csökkenti a kiválasztott vizelet sűrűségét és ozmolalitását. Jól rázdfel tálalás előtt! Minden 2 kg testtömegre etess naponta 1 tasakot! Alacsony energiatartalom: csak 19 kcal / tasak. Tálald szobahőmérsékleten! Mindig tegyél tiszta, friss ivóvizet az eledel mellé!