Kérdésed van? Hívj minket! +36308802605

Happy Dog pur konzerv Neuseeland 200g
Happy Dog pur konzerv Neuseeland 200g
1 030 Ft

Happy Dog pur konzerv Neuseeland 200g

Könnyen emészthető, tiszta bárány húseledel, érzékeny ínyencek számára.

Raktáron
1 030 Ft
Részletek

100% állati fehérje bárányból*

A Happy Dog Sensible Pure Neuseeland nedves kutyaeledellel a tiszta természetet kínálod fel kutyusodnak. Prémium húseledelünk 100%-ban értékes húsból és belsőségekből, például szívből, tüdőből és májból készül, valamint alapvető vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. A hús és a belsőségek kizárólag bárányhúsból* származnak. Természetesen a nedves eledel szója és egyéb növényi adalékanyagok nélkül készül.

A Sensible Pure Neuseeland tökéletes minden fajta felnőtt kutya számára, valamint emésztési érzékenységgel küzdő kutyák etetésére. A bárány könnyen emészthető, ezért különösen kíméli a gyomrot és a beleket.

A tiszta húseledel ideális önmagában és házilag elkészített ételekhez is, valamint ideálisan kombinálható a Happy Dog Flocken Mixerrel. A Flocken Mixer az emésztést támogató, zöldségekből származó fontos rostokat és az egészséges táplálkozáshoz szükséges energia-szállító szénhidrátokat biztosít.

Szeretnél több változatosságot vinni négylábú barátod étrendjébe, akit általában száraztáppal etetsz? Egyszerűen cseréld ki a száraz eledel egy részét nedves eledelre, és biztosítsd kedvenced számára az élvezet új pillanatait. A Happy Dog Sensible Pure Neuseeland ideálisan kombinálható a Happy Dog Sensible Neuseeland szárazeledellel (bárány & rizs).

*) A gyártási folyamatból adódóan nyomokban más fehérjét is tartalmazhat.

Teljes értékű eledel felnőtt kutyák számára.

 

Táplálási ajánlás

A kutya ideális súlya kg-ban Szükséglet kizárólagos etetésnél g/nap
2 130
5 265
7,5 360
10 445
20 750
30 1010
40 1250
60 1700
80 2120


Megjegyzés:
Ezek hozzávetőleges értékek. Az egyéni igények a kortól, a fajtától, a testsúlytól, az aktivitástól és a tartási körülményektől függnek. Szobahőmérsékleten tálaljuk. Mindig biztosíts friss ivóvizet.

Hasonló termékek