Kérdésed van? Hívj minket! +36308802605

GC Macskafű dobozos 150g
GC Macskafű dobozos 150g
2 230 Ft

GC Macskafű dobozos 150g

Gyors csírázó képességű, folyamatosan ellenőrzött területről származó magból jól növekvő, könnyen emészthető, leveses fű lesz, mely biztosítja a tökéletes emésztést.

Raktáron
2 230 Ft
Részletek

Jellemzők:

- Kiegészítő macskatáp, mely természetes alapanyagával elősegíti a lenyelt szőr problémamentes eltávozását az emésztőrendszerből. 

- A lakásmacskák, akiknek nincs lehetőségük a szabadba menni, előszeretettel rágcsálnak szobanövényt, hiszen szükségét érzik. Azonban van, ami mérgező lehet számukra, ennek elkerülésére szolgál a macskafű.

Összetétel

Természetes, vegytiszta fűgabona, növekedést segítő anyagok.

Javasolt adagolás

A fűmag tálkájába töltsön annyi langyos vizet, amennyit a táptalaj felvesz. A kb. 1-1,5 bögre vizet ossza el egyenletesen a felületen, majd kb. egy óra elteltével távolítsa el a felesleges többlet mennyiséget (mely elfojtja a csírákat és gombásodást okozhat). A tálkát helyezze világos, de közvetlen napfénytől védett, viszonylag meleg helyre, majd a táptalaj 3-5 naponként történő nedvesen tartásával kb. 4-5 cm magas fű növekszik. A növekedési időtartam 5-8 nap, a hőmérsékleti viszonyoktól függően. A kinőtt füvet helyezze kedvence tálkájába, az esetlegesen megmaradt fű hűvös, nem túl világos helyen tovább megőrzi frissességét.

Kiegészítő termékek