Kérdésed van? Hívj minket! +36308802605

C-11 complex integrált porcvédő tabletta 60x
C-11 complex integrált porcvédő tabletta 60x
10 300 Ft

C-11 complex integrált porcvédő tabletta 60x

A C-11 Complex integrált porcvédő tabletta 11 összetevőt tartalmazó, második generációs porcregeneráló készítmény kutyáknak.

Raktáron
10 300 Ft
Részletek

Felhasználhatósága rendkívül széles: Védelmet jelenthet a fejlődés korai szakaszában, kölyökkutyák intenzív növekedési periódusában, amikor bármelyik porc- és ízületalkotó hiánya kritikus következményekkel járhat. Hozzájárul a felnőtt- és időskori porckárosodások megelőzéséhez, az egészséges ízületi működés támogatásához, az inak, a szalagok, az ízületi tok, a kötőszövet és az ízületi nedv regenerációjának elősegítéséhez. Különösen javasolt helyreállító ízületi műtétek előtt és után a regenerációs folyamatok felgyorsítására. Rendkívül biztonságos, mellékhatása még nagyobb dózisokban sem ismert, együtt alkalmazható bármilyen gyulladáscsökkentő kezeléssel. Ízületgyulladás és bármilyen típusú degeneratív porcelváltozás esetén használható. A legkomplexebb összetételű porcvédő. Nem csak a porc egyik alkotórészének (GAG) szintéziséhez szükséges alapanyagokat tartalmazza, de a porcképződéshez nélkülözhetetlen hialuronsavat és 2-es típusú kollagént, valamint a porcépítésben közreműködő enzimek kofaktorait adó mikroelemeket is. Az általánosan használt rákokból és kagylóból kivont alapanyagok helyett nagy tisztaságú, humán felhasználásra készült összetevőkkel és magas színvonalú gyártással biztosított a nagyobb biológiai hasznosulás és hatékonyság. Az alkotóelemek közül a kondroitin-4-szulfát, de különösen a hialuronsav nagyon érzékeny, könnyen elbomlana. Ezt egy különleges gyártási technológiai eljárás alkalmazása akadályozza meg.


A KÉSZÍTMÉNY ÖSSZETÉTELE:
tablettánként: Glükózamin-szulfát 400 mg, Kondroitin-4-szulfát 200 mg, Kollagén (2-es típusú) 100 mg, MSM 100 mg, Hialuronsav 50 mg, Foszfor 5,3 mg, Mangán-szulfát 5 mg, Réz-szulfát 5 mg, Cink-oxid 5 mg, Vas-fumarát 5 mg, Kalcium 3,7 mg, Nátrium-szelenit 20 µg. Segédanyagok: máj aroma, laktóz-monohidrát.


A KÉSZÍTMÉNY FELHASZNÁLÁSI TERÜLETE, FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT, JAVALLATOK
Ízületgyulladás, valamint degeneratív porc és ízületi elváltozások kiegészítő kezelésére. Kölyökkutyák intenzív növekedési periódusában, amikor a porcfejlődés támogatása javasolt. Hozzájárul a felnőtt- és időskori porckárosodások kiegészítő kezeléséhez, az egészséges ízületi működés támogatásához, az inak, a szalagok, az ízületi tok, a kötőszövet és az ízületi nedv regenerációjának támogatásához. Ízületi műtétek előtt és után a regenerációs folyamatok támogatására. Komplexebb összetételű porcvédő tabletta. Nemcsak a porc egyik alkotórészének (GAG) szintéziséhez szükséges alapanyagokat tartalmazza, de a porcképződéshez nélkülözhetetlen hialuronsavat és 2-es típusú kollagént, valamint a porcépítésben közreműködő enzimek kofaktorait adó mikroelemeket is.


ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS MÓDJA
Adagolás: 1 ízesített tabletta 20 testtömegkilogrammra naponta egyszer. Az alkalmazás első 5 hetében (ún. feltöltési időszak) dupla dózis, azaz 2 tabletta/20 ttkg adása javasolt. Alkalmazható 3 hónapon át folyamatosan, kúraszerűen. Súlyos ízületkárosodás esetén a tabletta folyamatos alkalmazása javasolt. A tablettát a máj ízesítésnek köszönhetően az állatok a legtöbb esetben szívesen elfogyasztják, de beadható kis falatban vagy eleséghez keverve is.


FIGYELMEZTETÉSEK
A termék alkalmazása nem helyettesíti az egyes kórképekben javasolt állatorvosi gyógyszeres kezelést. Alkalmazása előtt állatorvosi konzultáció javasolt.

Hasonló termékek