Kérdésed van? Hívj minket! +36308802605

Quebeck Immunerősítő gyógynövény mix 100g
Quebeck Immunerősítő gyógynövény mix 100g
5 515 Ft 
4 685 Ft

Quebeck Immunerősítő gyógynövény mix 100g

Lejárat: 2024.07.12

 

Immunitást erősítő, állatorvos által fejlesztett, természetes gyógynövénykeverék.

Raktáron
15
5 515 Ft 
4 685 Ft
Kezdete: 2024.04.08   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 15
Megtakarítás 830 Ft
Részletek

MIT TARTALMAZ ÉS MIRE JÓ?

Az immunitás, azaz a szervezet védekezési mechanizmusa, egy nagyon komplex és összetett folyamat. Van egy specifikus és egy általános, nem specifikus immunitás. A szervezet, képes nagyon sok esetben saját magának szabályozni és aktiválni mindkét védekezési mechanizmusát, külső segítség nélkül. Vannak viszont olyan esetek (vírusos fertőző betegség, lábadozás, idősödés, stb.) amikor a szervezet nehezebben veszi fel a harcot a fertőzés veszélyeivel, ezért szüksége van külső segítségre! Itt jön az ember: oltóanyaggal vagy /és általános immunerősítő készítményekkel. Az általános immunerősítő készítmények sok félék lehetnek, és általában arra vannak fejlesztve, hogy stimulálják az immunrendszer gyors reakcióképességét, magas készenléti állapotba hozzák azt (ha korokozóval találkozik, képes legyen a gyors és hatékony védekezésre). Ezek lehetnek vitaminok, bélflóra stabilizálók, probiotikumok vagy adott esetben gyógynövények, melyek köztudottan képesek pozitív reakciót kiváltani!

 

A speciális IMMUNerősítő gyógynövény keverékünk / -mix, összeállításánál figyelembe vettük a kutyák természetes fiziológiai igényüket, ellenálló képességüket, immunitásukat és erre igazítottuk, állítottuk össze a gyógynövények összetételét, arányát. Termékünkben megtalálható a csalánlevél, bodzabogyó, ginko biloba, kurkuma és gyömbér! Ezen gyógynövények keveréke, képes „megmozgatni” a szervezet anyagcsere folyamatait, képes beindítani sejt szinten azokat a speciális védekezési mechanizmusokat, amelyek által nő a kutya immunitásának készenléti állapota. Nő az esélye annak, hogy egy kezdetleges fertőzést, gond nélkül le tudja fékezni, győzni.

 

MIKOR JAVASOLJUK HASZNÁLNI?

  • bármilyen legyengült állapotban, kölyökkutyák oltási időszakában, a szukák vemhességének második felében, lábadozási időszakban, vagy bármilyen orvosi beavatkozás után
  • huzamosabb ideig tartó immunerősítő kúraként. Például az ősz második felében vagy kora tavasszal
  • az idősebb állatoknál, álltalános roborálóként, évente 2-3-szor, kúrákban

Állatorvosunk javaslatára, etesd az IMMUNERŐSÍTŐ gyógynövénymix-et minden egyes gyógykezelés alatt és után, 7-10 napig folyamatosan. 

 

Hasonló termékek